حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

روسیه: اینستکس شانسی برای موفقیت ندارد

نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا با اشاره به دگرگونی پی در پی مسئولین سازکار مالی اروپایی ها موسوم به اینستکس، اظهار داشت: اینستکس تاکنون فقط ناکارمدی خود را اثبات کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۴۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قریب به یک سال و نیم از خروج آمریکا از توافق ایران با شش قدرت جهانی موسوم به برجام می گذرد. در سال اول خروج واشنگتن از این معاهده؛ تهران با در پیش گرفتن سیاست صبر استراتژیک در پی تامین خواسته های حداقلی اش از سوی اروپایی ها بر آمد.

 

با این حال و با گذر زمان و تاسیس سازوکاری مالی به نام "اینستکس" از سوی طرف اروپایی، تا کنون روزنه ای اقتصادی برای تهران فراهم نشده است. ولادیمیر چیژوف، نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا در این زمینه معتقد است: اینستکس، مکانیسم مالی اتحادیه اروپا با ایران، از ابتدای کار تاکنون فقط ناکارمدی خود را اثبات کرده است.

 

پیشتر نماینده دائم روسیه در ماه ژوئن اعلام کرده بود که این سازوکار نمی تواند به یک سطح مؤثر برسد. چیزوف در پاسخ به سوالی در مورد ارزیابی عملکرد امروز اینستکس گفت: "از آن زمان تا به امروز، اینستکس فقط ناکارآمدی خود را ثابت کرده است. من به یاد می آورم که از زمان شروع این مکانیسم، سه رهبر تغییر کرد و این معانی زیادی دارد و خیلی چیزها می گوید."

 

وی همچنین به موضع مبهم و دوگانه شرکای اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) برجام درباره ایران اشاره کرد و گفت:"از یک طرف، آنها می گویند که از برجام پشتیبانی می کنند، و از طرف دیگر کار دیگری انجام می دهند. منظورم بیانیه های اروپایی ها در مورد موشک ها و نفتکش های موجود در تنگه هرمز است که البته این امر باعث تحریکات قانونی در بین ایرانی ها می شود."

 

وی یادآور شد: "اخیراً یک نفتکش ایرانی در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. سوال این است: چه کسی این کار را کرده است؟"

ارسال نظر
آخرین اخبار